Over Stanley Jaddoe

Optimal Frontier is in 2018 opgericht door Stanley Jaddoe.

Motivatie

Na meer dan tien jaar in loondienst, waarin ik veel ervaring heb opgedaan in de wereld van supply chain optimalisatie, het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen, het bedenken van slimme algoritmen, en het visualiseren van informatie uit grote datasets, heb ik besloten eindelijk de stap naar het ondernemerschap te maken.

Ik vind het leuk om me vast te bijten in ingewikkelde vraagstukken, ik haal er voldoening uit een elegante oplossing te verzinnen voor een complex probleem.

Optimal Frontier is (net als ikzelf) pragmatisch en resultaatgericht: geen dikke rapporten, maar werkende oplossingen. Ik wil meerwaarde creëren en kwaliteit leveren. Ondanks dat Optimal Frontier nu nog een eenmanszaak is, heb ik de ambitie het bedrijf te laten groeien en het merk Optimal Frontier uit te bouwen tot betrouwbare partner voor het verbeteren van bedrijfsprocessen door het slim toepassen van informatietechnologie.

Ervaring (cv)

Tijdens mijn studie werkte ik aan simulatiemodellen voor de financiële wereld en wiskundige modellen voor processen in de biologie en natuurkunde. Mijn scriptie over het optimaliseren van het ontwerpproces van computerchips heeft tot enkele wetenschappelijke publicaties geleid. In 2007 behaalde ik cum laude mijn M.Sc. in de informatica.

Na mijn studie loste ik complexe supply chain planning-problemen op bij klanten in binnen -en buitenland, variërend van staalfabrieken tot spoorwegbedrijven. Vervolgens heb ik enige jaren als in-house proces­verbeterings­consultant gewerkt bij een grote uitgeverij.

Meer weten over recente projectervaring? Neem contact op om een uitgebreid cv op te vragen.

Meer informatie

  • LinkedIn

    Bezoek Stanley’s LinkedIn-pagina

  • Open Source

    Bekijk selectie van open source programma’s die door Stanley zijn geschreven

  • Contact

    Meer weten? Neem contact op!