Over Optimal Frontier

Optimal Frontier helpt bedrijven en instellingen met het verbeteren van processen, met als doel het optimaliseren van de winstmarge, het verhogen van de effectiviteit en efficiëntie, het besparen van tijd en geld, en het verhogen van klanttevredenheid.

Hierbij worden data analytics en data science als belangrijkste hulpmiddelen gebruikt.

Doelen en waarden

  • Meerwaarde voor de klant
  • Pragmatisch
  • Authenticiteit
  • Partnerschap
  • Werkende oplossingen

Het doel van Optimal Frontier is voor elke klant hetzelfde: het leveren van werkende oplossingen, zonder de klant op te zadelen met dikke rapporten die ongelezen in de la verdwijnen, of ‘fancy’ presentaties zonder substantie.

Optimal Frontier wil door middel van een pragmatische aanpak meerwaarde voor de klant bieden. Een investering in een oplossing van Optimal Frontier is een investering die zichzelf terugverdient.

Optimal Frontier is authentiek en eerlijk. Sluit jouw behoefte niet aan op wat ik kan leveren? Dan ben ik daar eerlijk over. Een goede relatie op basis van partnerschap voor de lange termijn is belangrijker dan omzet op de korte termijn.

Informatica: de wetenschappelijke basis

  • Hype of nuttig?
  • Haal informatie uit data
  • Vertaler tussen ‘business’ en ‘IT’

Waar traditionele management consultants vooral praten over IT en de nieuwste buzz words, heeft Optimal Frontier haar basis in de informatica. Volledig begrip van de (on)mogelijkheden van IT, en het onderscheid kunnen maken tussen hypes en technologie die de klant daadwerkelijk helpt, zit verweven in het DNA van Optimal Frontier.

Optimal Frontier levert: waar anderen alleen praten óver data analyse, zal Optimal Frontier daadwerkelijk informatie uit jouw data halen. Als een proces geautomatiseerd kan worden, implementeert Optimal Frontier een werkende oplossing. Optimal Frontier begrijpt zowel business als IT, en kan als vertaler of verbindende schakel fungeren tussen deze -soms gescheiden- werelden.

Meer weten?